Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats per fomentar el reciclatge i la correcta separació dels residus no s’aturen durant el Nadal La plaça de la Nova Estació acollirà un curs de cuina d’aprofitament i un punt de recollida de joguines usades, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les activitats per fomentar el reciclatge i la correcta separació dels residus no s’aturen durant el Nadal

La plaça de la Nova Estació acollirà un curs de cuina d’aprofitament i un punt de recollida de joguines usades, entre d’altres.
Les activitats incloses a la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”, a la qual l’Ajuntament de Rubí s’ha adherit recentment, continuen aquest Nadal. I és que si els ciutadans reciclen bé, fan que els residus siguin un important element d’estalvi per a la societat i el medi ambient. En aquest sentit, la campanya insta els rubinencs a no generar més residus del compte, a reutilitzar abans de llençar i a separar correctament a casa.

Per fomentar aquests valors, el dissabte, 15 de desembre, s’ha organitzat una nova edició del curs de cuina d’aprofitament, novament dedicat al Nadal, com el que es va dur a terme el passat 20 de novembre. En aquesta ocasió, la sessió es desenvoluparà a la plaça de la Nova Estació a partir de les 10:30h del matí. El curs està obert a tota la ciutadania. Com que les places són limitades, els interessats a participar-hi s’han d’inscriure al Telèfon Verd – 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un telèfon mòbil).

Paral·lelament, els dies 17 de desembre (de 14:30h a 18:30h) i 22 de desembre (de 17h a 20h) hi haurà una parada de recollida de joguines usades a la plaça de la Nova Estació. Molts rubinencs ja van portar diverses joguines al punt de recollida que es va instal·lar durant la REfira. Les joguines també es poden portar durant tota la campanya de Nadal tant a la deixalleria municipal de Cova Solera com a les deixalleries mòbils.

Per últim, la plaça de la Nova Estació també acollirà, els dies 17 i 22 de desembre, de 17h a 20h, l’activitat L’Aventura dels residus.