Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats del Rubífira han comptat amb un gran nombre de participants A l’edició d’enguany hi han participat un total de 47 expositors, distribuïts en 73 estands, així com 15 entitats cultural i esportives. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les activitats del Rubífira han comptat amb un gran nombre de participants

A l’edició d’enguany hi han participat un total de 47 expositors, distribuïts en 73 estands, així com 15 entitats cultural i esportives.
Una de les novetats d’aquesta edició, i que ha tingut un èxit notori entre els assistents, ha estat el I Concurs Fotogràfic “Fira de Ciutat” en què han participat 44 ciutadans que han copsat amb les seves càmeres el desenvolupament de la mateixa fira. Sis persones han estat les guanyadores de la primera edició d’aquest concurs en les seves tres categories:
- Infantil (fins als 11 anys), que van guanyar Marina Jacas (1r. Premi) de 10 anys i Núria Jacas (2n) de 6 anys.
- Juvenil (de 12 a 17 anys), Marina Arriaza (1r.) i Núria Gascón (2n), ambdues de 14 anys.
- Adults (majors de 18 anys), Ramón Salla (1r) i Oscar Linares (2n). La resta de concursos també han assolit alts índexs de participació ja que el Concurs de personalització d’un toy, organitzat per l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, va comptar amb 21 participants i el de Dibuix de la Policia Local amb 50 nens que van mostrar les seves habilitats amb la pintura. I a l’apartat d’empreses, el organitzadors assenyalen l’èxit de la jornada tècnica “Com podem implantar TIC a les pimes?” que va comptar amb la participació de 50 empreses d’àmbit local tot i que hi havia 3 d’altres poblacions de la comarca (Sant Cugat, Barberà i Castellar) i una de Barcelona.

Més informació