Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'avinguda Barcelona s'obre de nou al trànsit Els cotxes tornen a circular per l’avinguda Barcelona des d'aquesta setmana, un cop finalitzades les obres d’urbanització. El carrer ha estat tancat des de finals del mes de gener. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'avinguda Barcelona s'obre de nou al trànsit

Els cotxes tornen a circular per l’avinguda Barcelona des d'aquesta setmana, un cop finalitzades les obres d’urbanització. El carrer ha estat tancat des de finals del mes de gener.
Els cotxes tornen a circular per l’avinguda Barcelona des d'aquesta setmana, un cop finalitzades les obres d’urbanització. El carrer ha estat tancat des de finals del mes de gener.

Les obres inicialment previstes en aquest carrer eren únicament i exclusivament de construcció d’un col•lector que comptava amb la subvenció de la Unió Europea. Amb tot, davant la necessitat d’obrir tot el carrer, l’Ajuntament va decidir, després de comunicar-ho als comerciants de la zona, iniciar unes segones obres d’urbanització, inicialment no previstes, malgrat que això suposava que els treballs es perllonguessin en el temps. Tot i la previsió inicial de finalitzar les obres completament al mes de juliol, el fet que les obres inicials del col•lector es fessin en menys temps del previst i els tràmits burocràtics necessaris per a disposar dels diners i fer la licitació de la segona obra, han provocat un endarreriment de 3 mesos respecte el termini inicialment previst. En el període entre l’acabament de les primeres obres i el començament de les segones, es van realitzar treballs de renovació de la xarxa d’aigua potable per part de SOREA, l’empresa concessionària d’aquest servei municipal.

Ara, només quedarà per fer el trasplantament d’una quarantena d’arbres que no es podrà fins que no comenci l’època de fred per garantir la seva supervivència. Les altes temperatures han impedit que la plantació s’hagi pogut fer aquesta setmana tal i com era previst i per això caldrà esperar encara alguns dies més. Quan el temps sigui l’idoni per fer aquesta tasca de jardineria es tancarà durant el cap de setmana aquest tram amb l’objectiu de causar el mínim de molèsties als usuaris d’aquest carrer.