Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu reobre les portes i reprèn la seva activitat habitual A partir d’ara, aquest equipament està gestionat pel consistori rubinenc. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu reobre les portes i reprèn la seva activitat habitual

A partir d’ara, aquest equipament està gestionat pel consistori rubinenc.
Des del passat 8 de setembre, l’Ateneu Municipal ha reobert les seves portes en l’horari habitual després d’alguns mesos de tancament. La 3a tinenta d’alcaldia i portaveu d’ERC, Arés Tubau, ha explicat en roda de premsa que finalment aquest equipament municipal serà gestionat de forma directa per l’Ajuntament de Rubí. Tubau ha dit que aquesta nova gestió va encaminada a que l’espai continuï essent “un punt de referència entre ciutadans i entitats, per aquest motiu ja s’han programat tallers i activitats per als mesos de setembre a desembre”.

Arés Tubau ha apuntat la contractació de tres treballadors per a l’Ateneu seguint el compromís de l’Ajuntament amb la Coordinadora de mantenir les mateixes persones que hi havia fins abans del tancament. En aquest sentit, la regidora ha explicat que “tot i que dos treballadors no han pogut continuar per motius personals, es manté un dels treballadors i aquest fet ens dóna encara més garantia de continuïtat”, ha dit.

Pel que fa a la part de despesa que mancava per justificar per tal de rebre la subvenció, Tubau ha explicat que durant els mesos que l’Ateneu ha estat tancat, el consistori i la Coordinadora d’Entitats “ens hem dedicat a resoldre els problemes i s’ha pogut cobrar aquesta subvenció amb tota normalitat”.

El primer tinent d'alcalde i portaveu municipal del PSC, Jordi Peiró, ha insistit en què l’Ateneu ha obert les seves portes amb “totes les garanties”, tot i que ha destacat que la contractació del personal ha estat “un procés feixuc que no ens ha permès anar amb més velocitat, però ho hem fet bé”.

Peiró ha assenyalat la possibilitat d’ampliar el nombre d’activitats que podrà oferir l’Ateneu a partir d’ara: “No només acollirà les activitats habituals, sinó que pretenem que s’hi organitzin altres activitats i propostes des dels diferents serveis municipals com ara cultura, mobilitat, medi ambient, etc.” Per altra banda, també ha destacat la bona voluntat de la Coordinadora d’Entitats per resoldre la seva situació i ha afegit que “hem estat capaços de resoldre-ho de la millor manera possible i sempre tenint en compte la seva opinió”.

L’Ateneu municipal està obert de dilluns a divendres, de 16 a 22 h, i dissabtes, de 10 a 14 h.

Més informació