Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu proposa una Castanyada molt musical L’equipament municipal acollirà aquest dijous l’activitat de divulgació Músic per músiques, que inclourà un concert i el passi d’un documental https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu proposa una Castanyada molt musical

L’equipament municipal acollirà aquest dijous l’activitat de divulgació Músic per músiques, que inclourà un concert i el passi d’un documental
L’Ateneu Municipal celebrarà aquest dijous al vespre una Castanyada centrada en la música, sota el títol Músic per músiques. L’equipament ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Rubí (AMR) per organitzar una vetllada que inclourà una actuació de la cantautora local Andrea Mir i el passi d’un documental sobre la desapareguda Amy Winehouse.

La jove Andrea Mir va iniciar la seva formació a l’Escola Municipal de Música Pere Burés i actualment es troba finalitzant els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha exercit de mestra a l’Escola de Música Núria Garriga i, com a intèrpret, va arribar a ser finalista de la 3a edició del concurs de maquetes Rubifest el 2008 amb el grup Vocalise. En aquests moments, Mir està treballant en un nou projecte, First, amb el qual vol fer un salt endavant en la seva trajectòria artística. Aquest dijous, la jove rubinenca actuarà acompanyada del pianista Mateu Peramiquel, amb qui interpretarà una combinació de temes propis i versions d’altres artistes actuals.

El concert s’interromprà per donar pas al documental Amy Winehouse: The Girl done good, que fa un recorregut per la carrera artística de la cantant britànica. Winehouse, qui va morir prematurament el 2011, es va fer popular en l’àmbit estrictament musical per la seva fusió del jazz, el R&B; i el soul. Un cop acabat el passi, Andrea Mir i Mateu Peramiquel interpretaran alguns temes més i s'encetarà una tertúlia al voltant del documental.

Per completar l’aposta musical de l’Ateneu, els assistents a l’activitat de dijous podran assaborir les clàssiques “postres de músic”, consistents en una combinació de fruits secs i moscatell.

La vetllada Músic per músiques s’iniciarà a les 19 h a l’Ateneu Municipal.