Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu ofereix nous cursos de formació per a entitats Els tallers, que tindran lloc al novembre i desembre, tractaran sobre l’elaboració de projectes i memòries https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu ofereix nous cursos de formació per a entitats

Els tallers, que tindran lloc al novembre i desembre, tractaran sobre l’elaboració de projectes i memòries
L’Ateneu Municipal ha preparat per als darrers mesos de l’any dos tallers formatius adreçats al teixit associatiu de la ciutat. Les sessions tractaran qüestions pràctiques per al funcionament de les entitats locals.

El primer curs, Preparació i elaboració de projectes, abordarà un ampli repertori de conceptes i pràctiques perquè les entitats adquireixin hàbits i criteris que els ajudin a elaborar i tirar endavant els seus projectes de forma adequada. Les sessions tindran lloc els dies 19 i 26 de novembre, i 3 i 10 de desembre, de 19 h a 21 h, i tindran un preu de 20 euros per entitat.

L’altre curs programat és Elaboració de memòries, que aprofundirà en els criteris que s’han de tenir en compte a l’hora d’elaborar una memòria, les funcions que compleix aquest document i els beneficis que aporta al bon funcionament de les entitats. En aquesta formació, les entitats podran exposar els seus casos específics, de manera que rebran assessorament precís per a l’elaboració de les seves memòries. En aquest cas, les sessions es duran a terme els dies 4 i 11 de desembre de 19 h a 21 h, i tindran un preu de 10 euros per entitat.

Els col·lectius interessats a rebre informació o formalitzar la inscripció en aquests tallers poden adreçar-se a l’Ateneu trucant al telèfon 93 588 74 73, enviant un correu electrònic a ateneu@ajrubi.cat, o bé acudir presencialment al carrer Xile, 1-3.