Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu i la Fundació Vicente Ferrer conviden a reflexionar sobre la discapacitat a l'Índia L’equipament acollirà aquest dimarts la presentació del llibre “Els colors d’un somni” i el passi del documental “El camí dels somnis” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ateneu i la Fundació Vicente Ferrer conviden a reflexionar sobre la discapacitat a l'Índia

L’equipament acollirà aquest dimarts la presentació del llibre “Els colors d’un somni” i el passi del documental “El camí dels somnis”
L’Ateneu Municipal i la Fundació Vicente Ferrer proposen per aquest dimarts 15 d’abril una reflexió al voltant de la discapacitat a l’Índia. A partir de les 19 h, l’equipament acollirà la presentació del llibre Els colors del somni a càrrec de la seva autora, Alba De Toro, qui precisament és una de les protagonistes del documental de Joan Soler El camí dels somnis, que es projectarà a continuació.

L’audiovisual explica el camí de l’Alba i la Núria, dues joves invidents que mantenen una lluita quotidiana contra les limitacions que els imposa la seva discapacitat. El seu esperit de superació i la seva generositat les impulsa a assolir nous objectius i a dedicar temps i esforç en ajudar els altres. Així, acaben viatjant a l’Índia per visitar la Fundació Vicente Ferrer i col·laborar en l’educació dels nens cecs.

L’acte d’aquest dimarts comptarà amb l’assistència de Lancy Dodem, el primer nen apadrinat per la Fundació Vicente Ferrer i el seu actual portaveu, qui acompanyarà Alba Del Toro en la presentació del llibre i introduirà el documental.