Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'art urbà del grafit aterra aquest cap de setmana al Celler El grup rubinenc de grafiters Petados Crew protagonitzarà una exposició i un taller per a tota la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'art urbà del grafit aterra aquest cap de setmana al Celler

El grup rubinenc de grafiters Petados Crew protagonitzarà una exposició i un taller per a tota la ciutadania
La Sala de Tines del Celler acollirà a partir d’aquest dissabte 17 de maig una exposició de grafits a càrrec del grup rubinenc Petados Crew. A la mostra es podran veure les obres creades prèviament per l’entitat en el marc de dues sessions que tindran lloc dissabte i diumenge al matí a la plaça del Celler.

Petados Crew va néixer a Rubí el 1997 amb l’objectiu de promoure l’art del grafit. Des de llavors, l’entitat ha col·laborat en diverses activitats ciutadanes, com ara el festival Mixing Colors o el Carnaval. Aquest cap de setmana, mostrarà als rubinencs i rubinenques el seu procés de creació de grafits mitjançant dues sessions d’exhibició que tindran lloc dissabte i diumenge a les 10 h a la plaça del Celler. Les obres que pintin s’exposaran després a la Sala de Tines de l’equipament, on es podran visitar fins al 8 de juny.

L’exposició es completarà amb un taller de grafit artístic, també a càrrec de Petados Crew, que tindrà lloc el dissabte 24 de maig a la plaça del Celler. L’activitat permetrà als assistents aprendre diferents tècniques i efectes bàsics d’aquest art urbà.

Totes aquestes propostes al voltant del grafit formen part de l’heterogènia programació cultural del Celler per aquest primer semestre del 2014 presentada el passat mes de març. Un conjunt d’activitats que conjuguen tradició i cultura contemporània amb la voluntat, expressada per la regidora de Promoció de la Cultura, Neus Muñoz, que “el Celler sigui un espai que doni forma als fets culturals del nostre temps, treballant de manera conjunta amb els artistes”.

Altres propostes
El Celler continua aquests dies amb el cicle de Vermuts Musicals programat pel Servei de Cultura amb la col·laboració de l’entitat Jazz Rubí, el Taller de Músics de Barcelona i el Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat. Els concerts tenen lloc tots els diumenges, fins al 22 juny, a la plaça situada a l’entrada del Celler.

El proper diumenge 18 de maig, a les 12.30 h, li arribarà el torn a l’espectacle Funkejant, a càrrec de la formació Clau de Funk.