Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aplicació per a mòbils de la Festa Major de Rubí ja es pot descarregar gratuïtament L’app permet consultar tota la informació sobre les activitats programades a la celebració d’enguany https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'aplicació per a mòbils de la Festa Major de Rubí ja es pot descarregar gratuïtament

L’app permet consultar tota la informació sobre les activitats programades a la celebració d’enguany
El Servei de Cultura ha posat en marxa una nova aplicació de la Festa Major de Rubí per a telèfons mòbils intel·ligents i tauletes que permet consultar tota la informació sobre les activitats programades. L’app ja es pot descarregar de forma gratuïta des de la botiga Google Play (per a sistemes Android) o bé capturant el codi QR que apareix publicat al programa de mà, al cartell de la Festa Major i al web municipal. En els propers dies, també estarà disponible a l’App Store (per a sistemes iOS).

Gràcies a aquesta aplicació, la ciutadania tindrà un accés àgil a tots els continguts de la Festa Major a través de qualsevol dispositiu mòbil, sense necessitat de portar a sobre l’habitual programa de paper. L’app permet consultar les activitats per dies, compartir-les amb els nostres contactes, accedir a un apartat especial sobre les exposicions que estaran obertes durant la Festa Major, i llegir altres informacions d’interès relacionades amb la celebració, com ara les referents a la venda d’entrades o al servei de transport públic, entre d’altres. A més, l’aplicació inclou enllaços directes amb el telèfon i el correu electrònic del Servei de Cultura, així com la possibilitat de reenviar-la a altres persones perquè la coneguin.

La Festa Major 2014 tindrà lloc entre el 27 i el 30 de juny. El programa complet d’activitats ja es pot consultar en un apartat especial del web municipal (www.rubi.cat/festamajor).