Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa visita Deltalab per conèixer de prop una de les empreses líders del seu sector Prop del 90% dels treballadors d’aquesta empresa viuen també a la nostra ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa visita Deltalab per conèixer de prop una de les empreses líders del seu sector

Prop del 90% dels treballadors d’aquesta empresa viuen també a la nostra ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha visitat l’empresa rubinenca Deltalab, per conèixer de prop el funcionament d’una de les empreses d’economia productiva de la ciutat, que exporta més d’un 50% dels productes que fabrica, i en la qual el 90% dels 110 treballadors amb què compta resideixen a la nostra ciutat, el 65% del qual són dones. A més de conèixer de prop l’evolució d’aquesta empresa, que al 2008 va tenir un creixement d’un 8,2% amb unes vendes de 20 milions d’euros, així com els seus plans d’innovació i creixement, l’alcaldessa ha conegut part dels processos de fabricació dels seus productes.

Deltalab, la primera de les empreses que es va instal·lar al Polígon de La Llana l’any 1995, va ser creada l’any 1976 i des de llavors ha anat creixent fins a convertir-se en una de les empreses líders en la fabricació i distribució de material de laboratori i investigació pel sector sanitari. L’any 1980, Deltalab va començar la seva activitat exportadora i actualment compta amb 900 distribuïdors en 110 països de tot el món, arribant a exportar un 14,7% dels seus productes a Europa, un 14,4% a Sud-amèrica, un 10% a països asiàtics i un 4,2% a Amèrica Central.

A la fàbrica de Rubí, amb unes instal·lacions d’11.500 metres quadrats, es produeixen un 70% dels productes que comercialitzen, mentre que la resta s’adquireix a altres països. L’empresa fabrica al voltant de 3000 productes diferents, entre els quals hi ha els escovillons per prendre mostres, tubs per a extraccions de sang, flascons per a la recollida de mostres, provetes, bosses estèrils, pipetes, pinces, etc., als quals l’empresa incorpora cada any algun producte nou desenvolupat pel seu departament d’Innovació.