Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa trasllada a la PIMEC Sud les mesures de suport a les empreses que s'impulsen des de l'OSE El comitè executiu s’ha reunit aquesta setmana a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'alcaldessa trasllada a la PIMEC Sud les mesures de suport a les empreses que s'impulsen des de l'OSE

El comitè executiu s’ha reunit aquesta setmana a Rubí.
L’alcaldessa, Carme García, va participar el passat 20 d'octubre en la trobada del comitè executiu de la delegació del Vallès Sud de la patronal PIMEC, presidida per l’empresari rubinenc Francesc Elías. La reunió de treball va comptar també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, així com de representants de les àrees de promoció econòmica de les ciutats veïnes de Sant Cugat i Castellbisbal i representants de la publicació econòmica B-30 que mensualment es distribueix amb el diari.

Durant la trobada, García va donar a conèixer als empresaris les mesures de suport que s’estan impulsant des de la implantació, l’any 2005, de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). L’alcaldessa també va escoltar les inquietuds que els empresaris li van traslladar sobre l’evolució de la situació econòmica actual, així com les demandes de donar un impuls a les infraestructures comarcals per millorar la competitivitat del teixit industrial i empresarial de la zona.