Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa rep els campions de la Copa del Rei El Cent Patins es va imposar per 3-2 a l’equip mallorquí de l’Espanya diumenge, 8 de març, a la final. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa rep els campions de la Copa del Rei

El Cent Patins es va imposar per 3-2 a l’equip mallorquí de l’Espanya diumenge, 8 de març, a la final.
Els jugadors de l’equip Sènior del HCR Cent Patins van portar a l’Ajuntament de Rubí la Copa del Rei que aquest cap de setmana han guanyat a Mallorca. El seu rival a la final va ser l’equip mallorquí de l’Espanya a qui van vèncer per 3 gols a 2. Prèviament van haver d’enfrontar-se i guanyar a un altre dels grans equips estatals en aquesta disciplina esportiva, el Valladolid.

L’alcaldessa, Carme García, va felicitar als campions i els va encoratjar a continuar treballant i a exportar el nom de Rubí arreu. García ha posat de manifest “l’aposta clara que fa la ciutat per ser referent a nivell estatal en aquest esport”. Prova d’aquesta voluntat és la construcció del pavelló de La Llana, iniciada recentment, capaç d’acollir competicions europees i mundials com les que la ciutat es planteja fer en un futur. Una altra inversió que servirà per millorar les condicions de les instal•lacions on es practica hoquei línia a Rubí es farà a la Pista Francesc Calvo, fent els tancaments laterals de la pista. Aquestes obres s’adjudicaran definitivament a finals d’aquesta setmana i es podrien iniciar en un termini màxim de 15 dies.

Actualment, l’HCR Cent Patins és un dels dos equips catalans que participen a la Lliga Estatal d’hoquei línia i, per tant, l’equip que juga en una categoria més alta de tots els que participen actualment a Rubí en les diferents disciplines i competicions.