Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa reivindica el dret dels invidents al vot accessible l'1 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa reivindica el dret dels invidents al vot accessible l'1 de novembre

L’Alcaldessa, Carme García, acompanyara José Ángel Carrey, en l’acte reivindicatiu que es farà l’1 de novembre, a les 18 h, al col•legi Maria Montessori, per demanar el vot accessible per als invidents. Una acció convocada per l’Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC) que es farà al matí a Barcelona.

L’Alcaldessa haurà exercit el vot prèviament, a les 11 del matí, al col•legi Ribas.
El Ple de l’Ajuntament de Rubí va ser el primer consistori català en donar suport a les demandes d’aquest col•lectiu, es per això que la protesta es farà a Barcelona i a la nostra ciutat.

D’altra banda, l’Ajuntament de Rubí posa a l’abast de tota la ciutadania que pugui seguir en directe els resultats durant la nit electoral a mesura que es van produint. Des de la portada del web municipal www.ajrubi.cat es pot accedir a un apartat, on, a més, els ciutadans poden consultar els col•legis on han de votar, així com l'històric de resultats electorals i de referèndums des de l'any 1976.