Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Alcaldessa reconeix la trajectòria de 6 entitats locals durant l'acte de recepció de Festa Major L’Ajuntament amplia els canals d’informació virtual sobre la Festa Major i l’horari del Punt d’Informació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Alcaldessa reconeix la trajectòria de 6 entitats locals durant l'acte de recepció de Festa Major

L’Ajuntament amplia els canals d’informació virtual sobre la Festa Major i l’horari del Punt d’Informació.
L’Alcaldessa de Rubí, Carme García, va agrair ahir la feina que les entitats desenvolupen al llarg de l’any i especialment la què fan durant la Festa Major i que la converteix en “la més participativa del Vallès i jo m’atreviria a dir que també de Catalunya”, va apuntar. Com cada any, les entitats que celebren 25 anys, van rebre un reconeixement diferenciat al que es va sumar la UE Rubí que celebra el seu centenari.

Representants de cinc entitats locals que enguany celebren 25 anys (AMPA Escola Montessori, Casa de Andalucía en Rubí, Associació Amics de l’Astronomia TRI-A Rubí, AVV Font de la Via i AVV Castellnou-Can Matarí Sector C), juntament amb la UE Rubí que fa 100 anys de vida, van rebre ahir a la tarda, en un acte previ a l’inici de la Festa Major, paraules d’agraïment per part de l’Alcaldessa. Agraïment que va fer extensiu a la resta d’entitats locals de la ciutat, convidant-les a participar de tots els actes de la Festa Major que s’inaugura aquest vespre amb el pregó de l’actor rubinenc, Xavier Serrat.

Informació virtual i presencial de La Festa Major
Conèixer quins són els espais on es desenvolupen activitats de Festa Major i disposar de tota la informació d’aquests actes és més fàcil aquest any gràcies a la seva inclusió dins la guia ciutadana a la que es pot accedir a mitjançant el plànol de ciutat de la web municipal www.rubi.cat.

En aquest espai virtual s’ha habilitat un apartat dedicat a la Festa Major on hi ha informació dels escenaris on es fan activitats així com una explicació detallada d’aquestes, a partir d’un enllaç a l’apartat de Festa Major del web municipal
tant de les activitats com d’on es desenvolupen.

La informació permanent virtual es completa amb el servei diari de twitter que mitjançant el hashtag #fmrubi donarà compte tant de l’agenda d’activitats com d’actes destacats concrets.
Per facilitar l’accès a tots aquests continguts de la xarxa, als voltants del Punt d’Informació, situat a l’Antiga Estació hi haurà durant la Festa Major un servei lliure de wifi 24 hores.
Pel que fa el servei presencial d’informació de Festa Major, aquest es concentrarà al Punt d’Informació que estarà obert fins dissabte matí (10 a 13.30 h) i tarda (16.45 a 20.15 h) i diumenge matí (10 a 13.30 h).