Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa reb aquest migdia els treballadors d'Alcoa Carme García es reunirà amb ells a l’acabament de la manifestació que faran pel centre de la ciutat. Una manifestació propiciada per l’anunci recent de l’empresa de tancament, deixant sense feina els 92 treballadors de plantilla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'alcaldessa reb aquest migdia els treballadors d'Alcoa

Carme García es reunirà amb ells a l’acabament de la manifestació que faran pel centre de la ciutat. Una manifestació propiciada per l’anunci recent de l’empresa de tancament, deixant sense feina els 92 treballadors de plantilla.
L’alcaldessa, Carme García, rebrà als treballadors d’Alcoa, en acabar el recorregut de la manifestació que protagonitzaran durant aquest migdia pels carrers del centre de Rubí. Una manifestació propiciada per l’anunci recent de l’empresa de tancament, deixant sense feina els 92 treballadors de plantilla.
L’acte reivindicatiu s’iniciarà a la Plaça del Dr. Pearson a les 12 del migdia i transcorrerà per l’avinguda Barcelona, el passeig Francesc Macià, i els carrers Rafael de Casanova i Vapor fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.
Carme García, ha fet públic en diverses ocasions el suport institucional a aquests treballadors, tant a la primera assemblea convocada pels treballadors i a la que va assistir el passat mes de desembre l’alcaldessa, com al darrer Ple municipal on es va aprovar una moció de suport per part de tots els grups municipals.