Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa lamenta que el Ministeri de Foment descarti la inversió de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7 Valoració positiva davant el rescat de l’autovia B-40. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa lamenta que el Ministeri de Foment descarti la inversió de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7

Valoració positiva davant el rescat de l’autovia B-40.
L'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, considera que les obres d'enllaç de l'autovia A-2 i l'autopista AP-7 'són necessàries per impulsar el desenvolupament econòmic de les comarques del Vallès i per això lamento que el ministeri les descarti com a inversions prioritàries'. García ha fet aquestes declaracions després que el ministre José Blanco anunciés ahir les obres que no se salven de la congelació pressupostària proposada pel govern central i les que finalment sí que rebran recursos. Entre aquestes darreres hi ha la B-40, també coneguda com a Quart Cinturó. L'alcaldessa s'ha mostrat satisfeta per aquesta decisió en tant que, segons ha explicat, 'un cop completades contribuiran a descongestionar la carretera de Martorell, que és una de les vies de circulació més utilitzades pels veïns de Rubí que viuen a les urbanitzacions'.

Carme García ha apuntat que tot i la decisió ministerial 'continuarem reivindicant la importància de les obres d'enllaç de l'AP-7 i l'A-2 i, per tant, instarem el govern central a que descongeli la inversió que ha de permetre l'execució de les obres en els terminis previstos'.

L'alcaldessa ha recordat que l'enllaç entre l'autopista AP-7 i l'autovia A-2 és una infraestructura que la zona d'influència espera des de fa més de deu anys, pràcticament, des de la inauguració de l'autovia el 1998 i s'ha referit a la declaració conjunta signada a Castellbisbal el 30 de juliol pels màxims responsables polítics de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, El Papiol, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.