Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa explicarà a Barcelona com treballa l'Ajuntament per atraure emprenedors La jornada de debat està organitzada per la Diputació de Barcelona i Barcelona Activa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa explicarà a Barcelona com treballa l'Ajuntament per atraure emprenedors

La jornada de debat està organitzada per la Diputació de Barcelona i Barcelona Activa.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, participarà el 28 d'octubre en una jornada organitzada per la Diputació de Barcelona i Barcelona Activa sota el títol 'Atracció d’emprenedors i capital humà global a nivell local'. Aquesta activitat s’enquadra dins la Setmana Europea de les Regions i Ciutats, on Barcelona i la seva província participen anualment. L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent de l’edifici Can Jaumandreu, c/Perú, 52, a partir de les 9 del matí.

García, participarà conjuntament amb l’alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, a la darrera taula rodona. L’alcaldessa farà un repàs de les polítiques locals de Promoció Econòmica des dels seus inicis, l’any 1985, a l’Ajuntament de Rubí, passant per la inauguració del Centre d’Iniciatives Empresarials de Rubí, l’any 1992, fins arribar a la creació de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) l’any 2004. Un nou servei que ofereix informació i assessorament per a la creació i consolidació d’empreses, “amb l’objecte de potenciar els projectes innovadors, millorant la modernització i la competitivitat de l’estructura empresarial local”, ha apuntat l’alcaldessa.

Els cinc principals objectius de l’OSE passen pel foment de la cultura emprenedora, l’assessorament per crear empreses viables, fer accions i projectes que ajudin a millorar la competitivitat de l’estructura empresarial local, afavorir la relació entre empreses i facilitar els tràmits entre el teixit empresarial i l’administració local.