Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa es troba avui amb el conseller Vallès El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, visita Rubí i l'ha rebut per l'alcaldessa, Carme Garcia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa es troba avui amb el conseller Vallès

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, visita Rubí i l'ha rebut per l'alcaldessa, Carme Garcia.
Avui dimecres, 26 d’abril, el conseller de Justícia, Josep M. Vallès, acompanyat de la directora general de Relacions amb l’Administració de Justícia, Núria Clèries, es desplaçarà a Rubí.

El conseller serà rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa Carme Garcia, al matí i posteriorment es trobarà amb altres membres del govern municipal on mantindran una reunió de treball. Després, el conseller farà una visita als jutjats de Rubí, on mantindrà una reunió de treball amb els jutges, magistrats, fiscals i altres professionals del món del dret i la justícia.

Una primera trobada fa 2 anys

L’alcaldessa, Carme Garcia, es va trobar amb el conseller per primera vegada a l’abril de 2004. En aquesta primera trobada, a banda de donar-se a conèixer i fer un intercanvi d’impressions, García va exposar al conseller les necessitats de recursos a la ciutat en matèria de justícia. Aleshores l’alcaldessa va fer referència a la construcció d’un sisè jutjat a Rubí i a la necessitat de dotar amb més mitjans humans el registre civil que en aquests moments es troba saturat. El Conseller es va comprometre a prioritzar aquestes demandes així com va mostrar-se predisposat a millorar el manteniment de l’edifici on hi ha els jutjats de Rubí.

En aquella reunió també es va posar sobre la taula la creació d’un Punt de Trobada a Rubí, un espai específic per a professionals destinat a les trobades entre pares i nens que, després d’un trencament matrimonial viuen una situació conflictiva.