Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa es troba amb el conseller de Justícia En la seva visita a Rubí, Josep M. Vallès ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament en l'aplicació de penes alternativa en benefici de la comunitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa es troba amb el conseller de Justícia

En la seva visita a Rubí, Josep M. Vallès ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament en l'aplicació de penes alternativa en benefici de la comunitat.
L’Alcaldessa, Carme García, ha avançat la futura signatura d’un conveni amb la Conselleria de Justícia que regularà l’aplicació de penes alternatives en benefici de la comunitat. Rubí posava en marxa a principis d’any aquests treballs comunitaris de forma pilot i, sense que s’hagi concretat cap data, l’alcaldessa i el conseller Josep M. Vallès, n’han fet referència a la signatura d’un acord pròximament.

En aquest sentit, el conseller de Justícia, que ha visitat els jutjats de la ciutat, després de ser rebut per l’alcaldessa i diferents representants municipals, ha destacat que “per determinats delictes són més sans, més productius i més reparadors aquests treballs que l’internament” i ha volgut agraïr la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí en la reinserció social d’aquestes persones “fent un treball que alhora beneficia la comunitat”.

Més informació