Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa es reuneix amb la consellera de Benestar i Família, Anna Simó Carme García li ha demanat a la consellera una segona residència pública per a gent gran i una residència de llarga estada a Rubí. A la trobada Simó també ha conegut les millores de serveis que s'han fet amb el nou govern local. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa es reuneix amb la consellera de Benestar i Família, Anna Simó

Carme García li ha demanat a la consellera una segona residència pública per a gent gran i una residència de llarga estada a Rubí. A la trobada Simó també ha conegut les millores de serveis que s'han fet amb el nou govern local.
L’Alcaldessa, Carme García, ha traslladat en una reunió recent amb la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, la necessitat que Rubí disposi d’una segona residència pública per a gent gran i que la ciutat pugui comptar, en un futur immediat, amb una residència de llarga estada. Aquest segon equipament adreçat a persones que tenen una malaltia que precisa un llarg període de recuperació, prestaria els mateixos serveis que actualment ofereix l’hospital de Sant Llàtzer als rubinencs que el necessiten. Els familiars d’aquests malalts s’han de desplaçar diàriament a la ciutat veïna i durant un temps prolongat fet que suposa una molèstia important que es minimitzaria substancialment si Rubí disposés d’una residència d’aquestes característiques.
L’Alcaldessa va comunicar a la Consellera la voluntat de l’Ajuntament de Rubí de cedir gratuïtament els terrenys on ubicar aquests dos nous equipaments.

Més informació