Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Alcaldessa destaca l'aposta de Rubí per la reactivació econòmica i la sostenibilitat durant el lliurament dels Premis Cambra Les empreses locals Zeta Espacial i MSA Architecture van ser dues de les dotze guardonades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Alcaldessa destaca l'aposta de Rubí per la reactivació econòmica i la sostenibilitat durant el lliurament dels Premis Cambra

Les empreses locals Zeta Espacial i MSA Architecture van ser dues de les dotze guardonades.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, va aprofitar la seva intervenció d’ahir nit en el marc del lliurament dels premis Cambra al Pavelló de la Llana de Rubí, per posar una nota d’optimisme a la situació de crisi econòmica actual. García va dir que la trobada empresarial “demostra que a la comarca vallesana hi ha un bon teixit empresarial que continua treballant bé i que està liderant molts bons projectes”. L’alcaldessa va destacar l’aposta que fa la ciutat per la reactivació econòmica i la sostenibilitat com a projectes prioritaris “que han de permetre atraure noves empreses i generar ocupació”.

Un total de dotze empreses, entre les quals hi havia les rubinenques Zeta Espacial i MSA Architecture, van ser guardonades ahir en els Premis que atorga la Cambra de Comerç de Terrassa.
Durant l’acte, el president de la Cambra, Marià Galí, va subscriure obertament el Pacte Fiscal que reclama la Generalitat com a diferenciador per a Catalunya i que permetrà, entre altres objectius, tenir plenes competències sobre els tributs i que les competències delegades disposin d’un finançament suficient per poder-les desenvolupar amb èxit. Galí va demanar “un pas quantitatiu i qualitatiu perquè l’economia catalana aporti benestar a la ciutadania” i va reclamar als polítics presents “que facin pinya per aquest acord fiscal”. Precisament “Fem Pinya” és l’eslògan amb el que es presentaven els Premis Cambra d’enguany, una expressió que va utilitzar el conseller d’Economia, Finances i Universitats, Andreu Mas-Colell en diverses ocasions al llarg del seu discurs. El conseller va tancar la nit amb alguns apunts d’optimisme amb vistes al futur econòmic de Catalunya. Hi va destacar especialment que les empreses catalanes “han entrat en aquesta crisi relativament ben equipades tant en capital físic, com humà com tecnològic, i això s’està notant en l’exportació”.
El rànquing exportador de la comarca en l’índex que mensualment elabora la revista econòmica B-30 està encapçalat per empreses de Rubí i l’Alcaldessa de la ciutat va fer valdre aquest potencial econòmic de la ciutat per obrir el seu discurs. “Rubí té més de 400 hectàrees de sòl industrial, gairebé el mateix que la zona Franca de Barcelona”, va dir.
Carme García va defensar l’aposta que ha fet el municipi per la reactivació econòmica i la sostenibilitat amb projectes directament adreçats a les empreses amb l’objectiu de mantenir el teixit econòmic actual, atraure noves empreses i generar ocupació.
L’alcadessa va referir-se a la futura finestreta única empresarial situada a pocs metres d’on ahir se celebraven els Premis Cambra, com a una bona pràctica de l’administració per agilitzar tràmits i facilitar la ràpida implantació de noves activitats.
Un suport, el de les administracions, que el president de Zeta Espacial S.A va destacar com a imprescindible per a les empreses. Ramon Escolà va parlar en nom de tots els guardonats fent extensius els premis concedits a “totes les empreses que lluiten dia a dia per tirar endavant”.

Empreses guardonades

  • Internacionalització (Fragance Science, SL i Zeta Espacial, SA)
  • Responsabilitat social corporativa (Bidons Egara, SL i Roche Diagnostics, SL)
  • Millor iniciativa comercial i de serveis (Fundació President Amat Roumens i Masachs Naus Industrials, SL)
  • Formació i coneixement (Anuntis Segundamano España, SL i Ricoh, SLU)
  • Impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament (Circuitor, SA i Grup Ficosa)
  • Lideratge empresarial (Ramon Capella i Armengol –empresari fundador de Telstar-)
  • Iniciativa empresarial a la demarcació (Copcisa Corp)
  • Empresa de nova creació (MSA Architecture)