Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa destaca la preocupació del govern local per les persones Carme García fa un repàs a les accions dutes a terme i apunta las previsions dels pròxims dos anys coincidint amb la meitat del mandat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa destaca la preocupació del govern local per les persones

Carme García fa un repàs a les accions dutes a terme i apunta las previsions dels pròxims dos anys coincidint amb la meitat del mandat.
L’alcaldessa de Rubí, acompanyada per la tinenta d’alcaldia, Arés Tubau, ha fet un balanç “positiu” dels dos anys de mandat al front de l’Ajuntament. García ha explicat que les accions que s’han dut a terme fins ara i les que vindran en el futur, venen definides per les característiques de les dues formacions que composen l’equip de govern (PSC i ERC), “dos partits d’esquerres i progressistes, sensibles a les necessitats dels ciutadans”, ha apuntat. L’alcaldessa ha qualificat els dos primers anys del mandat com un temps en que “la ciutat ha estat en moviment” i ha afegit “aquest pot ser un mandat molt brillant perquè hi ha moltes accions però la crisi que ha irromput de forma inesperada està afectant molt directament a les persones i això ens preocupa molt”.

Aquest fet ha condicionat el consistori a treballar un Pla d’acompanyament de la crisi que s’ha començat ja a aplicar amb bonificacions i subvencions fiscals, increment de les partides socials i accions per facilitar la contractació tant d’empreses locals i de persones aturades rubinenques a partir de la posada en marxa de les obres finançades pel FEIL i els plans locals d’ocupació que està treballant el consistori.

García ha fet un ampli repàs a les diferents obres i accions que s’han fet al llarg d’aquests dos anys destacant l’increment dels equipaments educatius i evidenciant en xifres les millores directes que han rebut els ciutadans de Rubí. Per la seva banda, Arés Tubau va destacar que la ciutat “mira el futur de manera decidida” aclarint que “tot i que això pugui semblar una obvietat no sempre ha estat així”.
La regidora ha manifestat satisfacció per la tasca que s’ha fet des del govern local aquests 2 anys que “crec que els rubinencs poden veure en el dia a dia”, ha afegit.

Tant l’alcaldessa com Tubau han qualificat de “majoritàriament constructives i amb voluntat de col•laboració” les intervencions dels grups de l’oposició durant aquest temps. “Sobretot en els grans temes de ciutat con l’ADES, el Pla d’Acompanyament de la Crisi o el POUM”, han apuntat.

Finalment, García, ha fet referència al futur de la ciutat a partir de la planificació econòmica, territorial i administrativa que plasmen el Pla d’Ordenació Urbanística de Rubí, el Pla d’Actuació Municipal o l’Acord per al desenvolupament Econòmic i Social, entre d’altres.