Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa destaca davant el Consorci per l'0cupació la necessitat de treballar per incrementar el nivell educatiu de la població L’executiva del Consorci es va reunir dimarts, 15 d'abril, a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa destaca davant el Consorci per l'0cupació la necessitat de treballar per incrementar el nivell educatiu de la població

L’executiva del Consorci es va reunir dimarts, 15 d'abril, a Rubí.
La Comissió Executiva del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental es va reunir el dimarts, 15 d'abril, a l’edifici Rubí + D i alguns dels seus membres van participar al migdia, juntament amb representants polítics comarcals de l’àmbit de la Promoció econòmica i l’Educació, així com sindicats i representants del món educatiu, en un dinar col•loqui, on es van abordar els reptes de la nova llei d’educació i de l’aprenentatge al llarg de la vida.

L’alcaldessa, Carme García, va voler evidenciar durant l’acte “la importància que no baixem la guàrdia i que, a banda de promoure accions per elevar el nivell formatiu dels ciutadans i ciutadanes amb estudis bàsics, també incentivem la formació universitària”. L’alcaldessa va traslladar a la resta d’assistents que “la cultura de l’esforç no passa bons moments i la societat ho paga amb falta de professionals”, fent referència explícita a la manca de metges que darrerament s’ha evidenciat posant en perill el bon servei sanitari a Catalunya. Durant la sessió de treball s’han posat sobre la taula xifres que evidencien una manca de professionals de grau mig capaços d’atendre les necessitats empresarials.

Durant el dinar col•loqui el Consorci va apostar com una de les seves línies de treball per la formació per l’ocupació. L’acte també va assistir Joan Lluis Espinòs, sotsdirector General de Planificació i Organització de la Formació Professional de la Generalitat de Catalunya, qui va explicar alguna de les noves línies d’actuació previstes per la Llei d’Educació i la seva aplicació.