Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa, Carme García, assistirà a la commemoració del Dia del Municipi L’acte tindrà lloc el dilluns, 14 d'abril, a l’Ajuntament de Barcelona a les 17 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa, Carme García, assistirà a la commemoració del Dia del Municipi

L’acte tindrà lloc el dilluns, 14 d'abril, a l’Ajuntament de Barcelona a les 17 h.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, assistirà avui dilluns, 14 d'abril, a la tarda a l’acte que organitza la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, amb motiu del Dia del Municipi, una data que commemora l’aniversari de la recuperació de la democràcia local.

En aquesta reunió dels dos Comitès Executius, la qual estarà presidida per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, es donarà pas a la lectura i aprovació de la 'Declaració del Dia del Municipi', a la qual es poden afegir tots els Ajuntaments de Catalunya.

Carme García assistirà a aquest acte institucional en qualitat de membre del comitè executiu de la FMC i alcaldessa de Rubí, un acte que tindrà lloc avui dilluns 14 d’abril, al Saló de Cent a les 17 h (Ajuntament de Barcelona).

Es tracta de la tercera celebració del Dia Municipi, que recau en el 19 d’abril, mitjançant una declaració oficial feta al febrer de l’any 2006 pel Govern de Catalunya.

Més informació