Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa anuncia la creació d'un grup d'empresaris per treballar les infraestructures Carme García dóna suport a la declaració dels empresaris de la B-30 i aprofita per demanar-los un esforç inversor, d’innovació i de creació d’ocupació de qualitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa anuncia la creació d'un grup d'empresaris per treballar les infraestructures

Carme García dóna suport a la declaració dels empresaris de la B-30 i aprofita per demanar-los un esforç inversor, d’innovació i de creació d’ocupació de qualitat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha assistit a la presentació de la Declaració empresarial de l’Eix de la B-30 impulsada per l’Associació d’Empresaris de Sant Cugat, el Fòrum Empresarial Cecot-Rubí i Empresaris de Cerdanyola del Vallès. Amb la seva presència ha volgut donar suport a les demandes empresarials i agrair el compromís que han manifestat pel desenvolupament d’aquest projecte que, de forma institucional, prenia forma el passat 13 de febrer, amb la constitució del consorci de la B-30 sota la marca CIT , una aliança que persegueix aconseguir l’excel•lència i la competitivitat de les seves empreses.

Més informació