Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament realitza treballs de manteniment de talls de torrents a les urbanitzacions Les tasques es faran durant el mes de juliol i es reiniciaran el 15 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament realitza treballs de manteniment de talls de torrents a les urbanitzacions

Les tasques es faran durant el mes de juliol i es reiniciaran el 15 de setembre
Durant aquest mes de juliol, l'Ajuntament de Rubí, està duent a terme els treballs de manteniment de talls de vegetació de torrents, com a mesura de prevenció dels incendis forestals a les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana. Aquests treballs, tenen lloc a una superfície d'uns 27.000 m2 als torrents de Can Matarí i Can Solà.

El treball que es realitza consisteix en el manteniment i desbrossament de l'estat arbustiu fins a un màxim del 15% de la superfície, deixant mates aïllades com a mínim de 3 metres entre elles. L'amplada de talls de torrents serà d'uns 25 m d'acord les característiques dels combustibles, pendents, orientacions i exposició a situacions d'alt risc d'incendi forestal. El període dels treballs finalitzarà el 31 de juliol i es torna a reiniciar a partir del 15 de setembre. Cal recordar que des del 15 de març és vigent la prohibició d'encendre foc fins al 15 d'octubre.