Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament participa al 'Workshop EPSI' que aplega professionals del món de la prevenció i la seguretat integral Dins d’aquest context, l’EPSI, escola vinculada a la UAB, organitza una jornada sobre responsabilitat civil i penal en matèria d’accidents laborals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament participa al 'Workshop EPSI' que aplega professionals del món de la prevenció i la seguretat integral

Dins d’aquest context, l’EPSI, escola vinculada a la UAB, organitza una jornada sobre responsabilitat civil i penal en matèria d’accidents laborals.
L’Ajuntament de Rubí participarà el pròxim 25 d’abril a la 5a edició del Workshop 2008 que organitza l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) a l’Hotel Shers Campus a Bellaterra.

La jornada Workshop aquest any té com a eix principal “la inversió en seguretat, la inversió en qualitat”. Es dirigeix a alumnes i ex-alumnes d’EPSI, personal directiu i docent de l’EPSI i professionals del sector de la prevenció i la seguretat: tècnics en prevenció de riscos, coordinadors de seguretat, consultories, entitats asseguradores, etc.

L’objectiu de Workshop és constituir-se com a punt de trobada entre alumnes i empreses i que alhora els alumnes presentin els seus projecte de fi de carrera. Pel que fa als alumnes, aquest fòrum pretén ser un espai per presentar les possibles sortides professionals i un lloc de contacte amb les empreses del sector. Pel que fa a les empreses, el fòrum els ofereix la possibilitat de donar-se a conèixer entre els professionals del sector i contactar amb els alumnes que estan a punt de finalitzar els seus estudis.

L’acte començarà a les 9 amb la presentació de la jornada i fins les 12 h tindran lloc diverses xerrades a càrrec de professionals del sector. De 12 a 13 h es farà un taller d’orientació en la inserció professional i entrevistes de selecció d’estudiants a càrrec de les empreses participants. L’acte es tancarà a les 14 h amb un dinar de treball per a empreses i ponents.

Jornada de l’EPSI el 9 de maig

Dins d’aquest context, l’EPSI organitza la 3a jornada Técnico Universitaria Laboral – Mercantil EPSI – UAB el pròxim 9 de maig. En aquesta edició, es tractarà la responsabilitat civil i penal dels prevencionistes en matèria d’accidents laborals.

Aquesta jornada, que tindrà lloc el divendres, 9 de maig, de 9.10 h a 13.45 h, a l’EPSI (al campus de la UAB - Bellaterra) va adreçada a persones graduades en Prevenció i Seguretat Integral, diplomats en Relacions Laborals, Empresarials, Dret, Ciències del Treball, ADE, enginyeries tècniques, gestors i directius empresarials, tècnics en prevenció de Riscos Laborals, tècnics de l’administració, etc.

L’acte inclou diverses xerrades i un col•loqui a càrrec de professionals implicats en la prevenció de riscos laborals. La ponència central tractarà sobre les responsabilitats penals que podrien tenir lloc en cas d’accident de treball.

El preu de la matrícula és de 60 € ( o bé 30 € per a ex-alumnes de l’EPSI i personal de la UAB). Les inscripcions es poden fer a la pàgina web d’EPSI, cal omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic, per a més informació trucar al tel. 93 581 70 42 / 93 581 71 91.