Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza una jornada informativa sobre el funcionament dels processos de licitacions La jornada s’adreça a pimes, micropimes i autònoms que vulguin conèixer els tràmits per optar a contractes menors i negociats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament organitza una jornada informativa sobre el funcionament dels processos de licitacions

La jornada s’adreça a pimes, micropimes i autònoms que vulguin conèixer els tràmits per optar a contractes menors i negociats
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí i Cecot Rubí han programat el proper dijous 30 de gener una jornada informativa sobre el funcionament dels processos de licitacions que convoca l’administració local. Amb aquesta trobada, es vol facilitar que pimes, micropimes i autònoms disposin de tota la informació relativa al protocol i els tràmits necessaris per optar a l’adjudicació dels contractes menors i negociats. I és que, a diferència de les grans companyies, els professionals i les petites empreses sovint desconeixen quin és el procediment que han de seguir per accedir-hi.

La jornada s’iniciarà a les 9.30 h amb la recepció dels assistents i la posterior benvinguda a càrrec de Joan Boada, arquitecte tècnic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i assessor de la CECOT, i Jaume Buscallà, regidor de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Rubí. A continuació, Ernest Garrido, consultor d’enginyeria civil i infraestructures i professor de la UPC, orientarà els assistents sobre els documents, tràmits i gestions que ha de presentar una empresa per accedir a les licitacions de contractes menors i negociats que convoca l’administració local. Entre d’altres, explicarà els continguts del text refós de la llei de contractes del sector públic, on trobar informació sobre les licitacions i aspectes sobre l’execució de les obres.

La trobada es tancarà amb un torn obert de paraula que permetrà resoldre dubtes als professionals i empreses assistents.

La jornada sobre licitacions, organitzada amb el suport del Catalonia Innovation Triangle (CiT), tindrà lloc a l’auditori de l’edifici Rubí+D. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través del web de l’OSE.