Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza 1000 viatges per a gent gran Els viatges per visitar diferents indrets com la Costa del Sol, Almeria, Leon, Cantabria, Alacant i Galicia es faran a l'abril i el maig. La inscripció ja està oberta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament organitza 1000 viatges per a gent gran

Els viatges per visitar diferents indrets com la Costa del Sol, Almeria, Leon, Cantabria, Alacant i Galicia es faran a l'abril i el maig. La inscripció ja està oberta.
Un total de 1000 rubinencs i rubinenques jubilats majors de 65 anys o pensionistes, majors de 60, ja poden sol•licitar un dels 1000 viatges d’una setmana, que l’Ajuntament de Rubí organitza a diferents punts de l’Estat espanyol (Costa del Sol, Almeria, Leon, Cantabria, Alacant i Galícia) per als mesos d’abril i maig.

El preu per persona és de 340 € però l’Ajuntament ofereix en subvenciona el 25 %. Així, el preu final que hauran de pagar els participants és de 255 €.Els viatges inclouen la sortida i arribada a Rubí, el desplaçament en autocar, l’estança en un hotel d’un mínim de 3 estrelles, la pensió completa i les excursions programades. Aquesta activitat arriba després d’haver valorat molt positivament l’experiència pilot que es va fer entre el 16 i el 22 d’octubre de l’any passat amb la participació de 100 rubinencs i rubinenques. Els objectius de la iniciativa són fomentar la formació permanent, la cultura i l’oci actiu, així com la participació i la relació social entre el col•lectiu de les persones grans de la ciutat.

L’Ajuntament de Rubí ja ha fet arribar a la població major de 60 anys un tríptic informatiu d’aquesta activitat i un full d’inscripció perquè aquells que vulguin apuntar-s’hi i compleixin els requisits, l’emplenin i el portin a les oficines del carrer justícia, 21, de dilluns a dijous en horari de 16 a 19 h.

Dels diferents viatges possibles, cada persona podrà escollir, per ordre de prioritat, un màxim de 3 viatges.
A banda de les persones jubilades, pre-jubilades i/ o pensionistes a partir de 60 anys, empadronades a Rubí, també podran participar els seus conjugues o parelles, així com fills incapacitats, amb una disminució mínima del 45 %, i cuidadors o acompanyants de persones discapacitades.