Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia el curs amb nova formació per a empreses i persones emprenedoras Com a part del paquet de mesures extraordinàries 2013, l'Escola d'Emprenedoria de Rubí (EDER) ofereix 11 accions formatives noves fins a finals d'any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament inicia el curs amb nova formació per a empreses i persones emprenedoras

Com a part del paquet de mesures extraordinàries 2013, l'Escola d'Emprenedoria de Rubí (EDER) ofereix 11 accions formatives noves fins a finals d'any
L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) continua la formació a l'Escola d'Emprenedoria de Rubí (EDER) amb 11 accions formatives noves programades des d'aquest mes de setembre i fins al desembre d'enguany. Des de la seva posada en marxa, a l'octubre de 2012, l'EDER ha ofert més de 400 hores de formació als diferents cursos i càpsules formatives per les quals han passat 295 persones.

Pel que fa a la formació programada per aquests pròxims mesos, cal destacar una nova edició del curs de creació d'empreses, de 60 hores, amb 3 noves edicions programades, així com els cursos Autoocupa't dirigit a persones aturades menors de 30 anys i L'experiència com a garantia d'èxit, dirigit a professionals de més de 45 anys que necessiten reincorporar-se al mercat laboral, de 60 i 64 hores respectivament.

La programació formativa d'EDER es completa amb 6 càpsules formatives, d'entre 4 i 16 hores de durada, que tracten temes com les xarxes socials a l'empresa, experimentar amb la creativitat, millorar l'oratòria, obrir una botiga on line o màrqueting amb poc pressupost. Les inscripcions a la formació de l'Escola d'Emprenedoria es poden fer a través del web de l'OSE.


Entrena't i lidera la teva empresa

D'altra banda, l'Oficina de Serveis a l'Empresa continua amb les jornades professionals i formacions destinades a la millora de la competitivitat i consolidació de les empreses ja establertes, i ho ha començat aquesta setmana amb la presentació dels programes de competitivitat, amb la presència d'Oriol Amat, conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Tanca la setmana la jornada d'aquest dijous sobre potenciar la intel·ligència emocional, amb Ivan Carnicero, formador expert en comunicació.

Les jornades que ofereix l'OSE fins al desembre inclouen sessions molt pràctiques que responen també a demandes realitzades per les empreses, com temes fiscals, la gestió del temps, o els nous contractes, entre altres, i finalitzaran amb la cloenda dels projectes d'internacionalització, inclosos dins del programa de mesures extraordinàries contra la crisi 2013, o la cloenda dels programes per la Millora de la competitivitat. Es pot consultar el programa complet de jornades programades de l'OSE al seu web, i fer on line les inscripcions. Totes aquestes jornades i formacions són gratuïtes.