Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa la creació d'una central de compres i serveis per a les empreses de Rubí El projecte té com a objectiu principal facilitar l'estalvi a les empreses en l'aprovisionament de béns i serveis https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament impulsa la creació d'una central de compres i serveis per a les empreses de Rubí

El projecte té com a objectiu principal facilitar l'estalvi a les empreses en l'aprovisionament de béns i serveis
Optimitzar recursos, baixar costos i millorar la posició competitiva de les empreses participants són els objectius d'aquest projecte de creació d'una Central de Compres i Serveis de Rubí. Acaba de començar la primera fase, que consisteix en l'elaboració de la diagnosi de les necessitats empresarials, per tant, les empreses rubinenques ubicades als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Rubí, han rebut la invitació per a participar en una enquesta que permeti conèixer proveïdors, necessitats de productes i serveis, hàbits de compres, potencials socis, etc... D'aquesta forma es podrà elaborar la primera diagnosi per establir les bases del projecte.

Els resultats d'aquest estudi permetran iniciar una segona fase en la qual es fixaran els punts claus necessaris per crear una CCS i que portaran a una tercera fase, el pla de viabilitat, previst per al desembre d'aquest mateix any.

Els beneficiaris d'aquesta futura Centrals de Compres i Serveis són les empreses ubicades als PAE de Rubí: Can jardí, Cova Solera, Can Rosés, Rubí Sud sectors Q1 i Q3, Molí de la Bastida i La Llana. El passat 6 de setembre es va fer una primera reunió entre els representants de les associacions empresarials dels PAE i de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) per tal de presentar el projecte i es van mostrar molt interessats en participar-hi.

Aquest projecte empresarial, previst per aquest any 2013, està finançat per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb les associacions empresarials de la ciutat i el suport de l' UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya) i ANCECO (Asociación Nacional de Centrales de Compres).