Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ha recepcionat el 65 % de les obres de Sant Muç El consistori manté la crida als veïns perquè facin les escomeses interiors que permetin la retirada dels pals del mig de la calçada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament ha recepcionat el 65 % de les obres de Sant Muç

El consistori manté la crida als veïns perquè facin les escomeses interiors que permetin la retirada dels pals del mig de la calçada.
Els veïns del sectors 3 i 4 de Sant Muç ja disposen d’enllumenat públic i poden contractar el servei d’aigua potable després que l’Ajuntament recepcionés les obres la passada setmana. Aquests dos sectors sumen un total de 10 km que es corresponen a 304 parcel•les privades i 21 públiques distribuïdes entre 29 carrers. Perquè l’Ajuntament hagi donat aquest pas, Dragados ha hagut d’assumir prop de 200 reparacions sobre les obres executades. En total, i tenint en compte la primera recepció que el consistori va fer a principis de març dels sectors 1 i 2, l’Ajuntament de Rubí ha donat el vist-i-plau, amb algunes excepcions, als treballs d’urbanització que Dragados ha realitzat al 65 % de la superfície que ocupa Sant Muç, és a dir a 19,5 km.

Més informació