Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament estalvia un 55 % del cost en l'adquisició de material informàtic en una subhasta on-line Disposarà d'ordinadors, impressores, servidors, terminals, etc. mitjançant un renting informàtic a 4 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament estalvia un 55 % del cost en l'adquisició de material informàtic en una subhasta on-line

Disposarà d'ordinadors, impressores, servidors, terminals, etc. mitjançant un renting informàtic a 4 anys.
L’Ajuntament de Rubí ha adquirit diversos elements i materials informàtics en una subhasta on line de la Plataforma electrònica de contractació de les administracions públiques (PECAP). Amb aquesta compra de subministrament informàtic el consistori ha aconseguit un 54,78 % d’estalvi econòmic respecte el preu de sortida del material.

El cost d’aquests elements (ordinadors, impressores, servidors, etc.) és per preu unitari i l’Ajuntament anirà disposant d’aquests elements segons les necessitats que vagin sorgint al llarg dels 4 anys. El sistema de pagament establert és un renting informàtic amb opció de compra al final del contracte.

L’any 2008 el consistori ja va participar en aquest projecte de subhasta on line amb la qual va adquirir 6.000 paquets de folis blancs ecològics i 3.000 paquets de paper reciclat amb el qual també es va aconseguir un estalvi important en el preu.