Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament es mostra obert a col·laborar amb els veïns de Sant Muç per aclarir els fets que denuncien El consistori no té constància de cap pràctica il·legal en relació a la urbanització de Sant Muç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament es mostra obert a col·laborar amb els veïns de Sant Muç per aclarir els fets que denuncien

El consistori no té constància de cap pràctica il·legal en relació a la urbanització de Sant Muç
L’Ajuntament de Rubí s’ha mostrat obert a col·laborar per aclarir aquells aspectes de la urbanització de Sant Muç que, segons els veïns de la zona, podrien ser constitutius de delicte. Tot i que el consistori no té constància de cap pràctica il·legal, s’ha posat a disposició dels ciutadans per mirar d’arribar al fons de la qüestió que denuncien.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha convidat els veïns de Sant Muç a lliurar-li tota la documentació que tenen sobre aquest afer i així poder-la sotmetre a la valoració dels Serveis Jurídics municipals. El consistori s’ha manifestat resolut a investigar les presumptes irregularitats i depurar-ne possibles responsabilitats amb independència que els veïns presentin o no una denúncia als jutjats.

L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb els representants veïnals de Sant Muç per traslladar-los aquesta voluntat de col·laboració. Segons el consistori, “qualsevol entitat de Sant Muç o de cap altra zona de la ciutat és lliure d’iniciar accions legals contra qui consideri oportú. Des de l’Ajuntament, sempre s’ha informat obertament d’aquest procés als veïns, i així se seguirà fent en endavant”.

Mentre la documentació esgrimida pels veïns no sigui contrastada pels Serveis Jurídics municipals, el consistori no emetrà cap valoració sobre els fets denunciats.