Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament dóna per acabades les obres de Sant Muç Queden pendents petits treballs i la retirada d’alguns pals de llum i telèfon. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament dóna per acabades les obres de Sant Muç

Queden pendents petits treballs i la retirada d’alguns pals de llum i telèfon.
“Hem recepcionat el 100 % de les obres de Sant Muç. Això vol dir que l’obra que correspon a l’empresa que fa la urbanització, l’obra que pot fer, ja l’ha acabat” . El regidor de Serveis Territorials, Roger García, ha anunciat la recepció del 35 % d’obres que restava per finalitzar la urbanització dels 8 sectors de Sant Muç.. Hi ha però, alguns elements que queden pendents de fer i que, per tant, no han quedat recollits en l’acta de recepció. Entre aquests elements hi ha alguns postes de llum i telefònica que encara no han estat retirats. Els veïns de la zona rebran els pròxims dies una carta explicant-los aquest final d’obres on es reitera la necessitat de que, aquells que encara no ho hagin fet, facin l’escomesa interior dels serveis de llum i telèfon per permetre la retirada total dels postes.

L’escrit també els informa que els rebuts finals de pagament de l’obra amb l’import definitiu se’ls farà arribar l’any 2009. Inicialment, estava previst girar aquests rebuts durant aquest any però el tancament de comptes s’ha vist alterat per l’acompliment de diferents sentencies del TSJC per recursos interposats per alguns propietaris i entitats veïnals de la zona.

La carta també informa de l’inici de treballs d’asfaltat dels accessos a Sant Muç i de que, a partir d’ara, l’Ajuntament passa a fer-se càrrec del manteniment de tota la urbanització.
Roger García, s’ha referit a totes aquestes qüestions i ha volgut “agrair la col•laboració de les entitats veïnals així com la paciència i comprensió dels veïns que les han hagut de patir”.

A principis de març l’Ajuntament va recepcionar els sectors 1 i 2, i al maig els sectors 3 i 4. Durant aquest mes de juliol s’han donat per finalitzats els treballs a la resta dels sectors, 5,6,7 i 8.