Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament destina 5.000 euros a una campanya d´ajuda d'emergència al Pakistan Al juliol, el país asiàtic va ser l’escenari d’unes catastròfiques inundacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament destina 5.000 euros a una campanya d´ajuda d'emergència al Pakistan

Al juliol, el país asiàtic va ser l’escenari d’unes catastròfiques inundacions.
L’Ajuntament de Rubí ha decidit destinar 5.000 euros a la ajuda als damnificats per les catàstrofes naturals al Pakistan i per la reconstrucció del país asiàtic. Aquest diners surten del pressupost que es reserva cada any per campanyes d’emergències. L’aportació, com ja s’ha fet d’altres ocasions en situacions similars, es canalitza a través del Fons Català de Cooperació que ja havia fet una crida a ajuntaments i altres institucions a participar en aquesta campanya “Resposta als efectes de les inundacions del Pakistan”.

Durant el mes de juliol el Pakistan va l’escenari d’unes catastròfiques inundacions provocades per les fortes pluges caigudes durant tres setmanes. Les conseqüències d’aquestes inundacions va afectar a prop de 20 milions de persones, segons algunes fonts, que ho perdre tot sota les aigües. Hi va haver també al voltant de 1.600 morts.

El Fons Català de Cooperació va posar en marxa una campanya d’emergència i va fer una crida a ajuntaments e institucions supramunicipals per participar en aquesta iniciativa. L’Ajuntament de Rubí ha aprovat ara destinar 5.000 euros de la partida pressupostaria que té reservada per campanyes d’emergències a la lluita contra les conseqüències d’aquesta catàstrofe. El Servei de Cultura i Cooperació, que ha impulsat aquesta aportació, ha senyalat que els fons aniran destinats a la reconstrucció del país i al suport a la població damnificada.

Durant aquest any, al mes de gener, l’Ajuntament ja va destinar, mitjançant el mateix procediment, una quantitat similar de diners al suport a les víctimes del terratrèmol d’Haití.