Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Rubí triplica els aparcaments de bicicleta a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament de Rubí triplica els aparcaments de bicicleta a la ciutat

L’Ajuntament de Rubí ha instal·lat 78 nous aparcaments per a bicicletes als IES l’Estatut, la Serreta i Duc de Montblanc, així com a altres punts de la ciutat. D’aquesta manera, el nombre d’aparcaments quasi es triplicarà, passat de les 50 places actuals a un total de 128.

La instal·lació d’aquests aparcaments als centres educatius ve acompanyada de l’exposició “Bicia’t – Agafa el bici més sa”, que consisteix en 5 plafons informatius sobre els avantatges de la mobilitat en bicicleta amb els següents lemes: Les 10 raons per pedalar, inicia’t en l’ús diari de la bicicleta, moure’s sense fums ni sorolls, “l’efecte bicicleta” i la biciteràpia.

Renovació i nous aparcaments a la ciutat

Aquesta iniciativa, engegada des del servei de Mobilitat, també contempla durant el mes de maig la instal·lació de nous aparcaments de bicicleta al carrer Montserrat amb avinguda Barcelona, el Mercat, Mútua de Terrassa, plaça Pere Aguilera i Policia Local. Es tracta d’un tipus d’aparcament anomenat “Omega” que per la seva tipologia i estètica és més compatible amb la via pública que el tipus que hi havia fins ara.

Ja es preveu realitzar altres millores dels aparcaments per a bicicletes ja existents ubicats a la plaça de l’Estació, amb una millor ubicació i senyalització; a l’Escardívol, amb un millor anclatge i senyalització; i al Rubí + D, amb una millor senyalització.
El pressupost total d’aquestes actuacions és de 6.000 €.