Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Rubí demana precaució per a la revetlla de Sant Joan En aquest apartat es poden consultar tots els consells necessaris i les mesures de prevenció adients per tal d'evitar riscos durant l'ús de materials pirotècnics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament de Rubí demana precaució per a la revetlla de Sant Joan

En aquest apartat es poden consultar tots els consells necessaris i les mesures de prevenció adients per tal d'evitar riscos durant l'ús de materials pirotècnics.
Un any més el 23 de juny se celebra la revetlla de Sant Joan a la ciutat. Per aquesta ocasió, la Colla de Diables de Rubí, en col•laboració amb l’Ajuntament de Rubí, ha preparat una nit de foc i festa que s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça de Pere Aguilera, davant de l’Ajuntament, amb la rebuda de la Flama del Canigó, per iniciar després la cercavila de la flama pels carrer de la ciutat fins a l’Escardivol, on hi haurà l’encesa de la foguera i el tradicional raval de foc. La vetllada festiva estarà amenitzada per l’actuació de l’Orquestra Oceanic que oferirà el ball a partir de les 00.30 hores.

Amb motiu d'aquesta celebració, l'Ajuntament de Rubí vol alertar la ciutadania perquè es prenguin les mesures de prevenció adients per tal de minimitzar els riscos de l'ús dels materials pirotècnics. Per això, posa a l’abast de la població els consells ' Revetlles amb precaució 2009' de la Generalitat de Catalunya.