Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aigua de les fonts naturals de Rubí no és apta per al consum humà L’Ajuntament ha realitzat els controls sanitaris habituals a les cinc fonts naturals que estan actualment en funcionament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'aigua de les fonts naturals de Rubí no és apta per al consum humà

L’Ajuntament ha realitzat els controls sanitaris habituals a les cinc fonts naturals que estan actualment en funcionament

L’aigua de les cinc fonts naturals que estan actualment en funcionament a la nostra ciutat no és apta per al consum humà. Així ho han confirmat els habituals controls sanitaris que realitza per aquestes dates l’Ajuntament als sortidors de Can Pi de Vilaroc, Ca n’Oriol (carrer Mallorca), Can Tiraïres (carrer Palència), Torrent dels Alous i Vallhonrat (avinguda Pep Ventura).

El Servei de Salut Pública realitza cada any l’anàlisi de l’aigua de les fonts naturals de la ciutat en col·laboració amb la Policia Local i la companyia de subministrament Sorea, amb l’objectiu de determinar si aquesta disposa de les garanties sanitàries necessàries per ser consumida per la ciutadania. Des de fa anys, aquests controls conclouen que l’aigua no és potable i, per aquest motiu, l’Ajuntament instal·la a les fonts afectades una senyalització advertint els possibles consumidors de la no conveniència de beure d'elles.

A banda de les fonts esmentades (Can Pi de Vilaroc, Ca n’Oriol, Can Tiraïres, Torrent dels Alous i Vallhonrat), Rubí té un sisè sortidor natural censat, el de Can Matalí. Actualment, però, aquesta font no raja i es troba tapiada.