Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La XV Biennal d'Art exposa a Rubí els treballs d'11 joves artistes Aquesta mostra itinerant es pot visitar a l'Antiga Estació del 28 de gener al 28 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La XV Biennal d'Art exposa a Rubí els treballs d'11 joves artistes

Aquesta mostra itinerant es pot visitar a l'Antiga Estació del 28 de gener al 28 de febrer.
Del 18 de gener a les 20.30 h, l’Antiga Estació acull la XV Biennal d’Art Contemporani Català, una mostra itinerant que arriba a Rubí fins el 18 de febrer.

Es tracta de la tercera vegada que Rubí acull aquesta exposició que ara arriba a la quinzena edició. La mostra d’art, que es va inaugurar l’abril de 2006 a Sant Cugat, s’ha exposat també a Cambrils i Encamp i després de visitar la ciutat de Rubí passarà per Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Mollet, Sant Joan de les Abadesses, Vic i Barcelona, on finalitzarà cap al mes de març de 2008. Fins ara, han visitat la mostra prop de 6.500 persones.

Els artistes seleccionats en aquesta ocasió són Josep Oriol Arisa, Ramon Brichs, Antonio Felices, Daniel Jacoby, Tjasa Kanckler, Marc Navarro, Oscar Padilla, Mario Paez, Liz K. Peñuela, Haizea Poza i Esther Ribot. L’Ajuntament de Rubí organitza la mostra a Rubí tot i que l’organització general prové del Museu de Sant Cugat i de Canals Galeria d’Art de Sant Cugat, amb el patrocini de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) i la col•laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Òmnium.

La mostra es pot visitar a Rubí a la sala d’exposicions de l’Antiga Estació del 18 de gener al 18 de febrer en horari de dimarts a dissabte de 18 a 20.30; i diumenges i festius de 12 a 14 i de 18 a 20.30 h.

Més informació sobre l’ anterior edició de la Biennal d’Art.