Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La xerrrada “Què podem fer per prevenir el càncer?” a l'Auditori del Rubí+D L'edifici de Rubí+D acull la xerrada 'Què podem fer per prevenir el càncer', que anirà a càrrec del Doctor Xavier Bonfill https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La xerrrada “Què podem fer per prevenir el càncer?” a l'Auditori del Rubí+D

L'edifici de Rubí+D acull la xerrada 'Què podem fer per prevenir el càncer', que anirà a càrrec del Doctor Xavier Bonfill
Rubí acull la xerrada “Què podem fer per prevenir el càncer?” . L’objectiu és el d’explicar als ciutadans el “Codi europeu contra el càncer, un estil de vida”.

Aquest codi va ser elaborat el 1994 per una comissió d’experts en oncologia de la Unió Europea amb la intenció de fer arribar a la població una sèrie d’actuacions per prevenir aquesta malaltia. El càncer es pot prevenir en un 50% si s’eviten els factors de risc que el provoquen.

La Tinenta d’Alcaldia i regidora de Salut, Sra. Ana M. Martínez Martínez, presenta l'acte, que anirà a càrrec del Doctor Xavier Bonfill, director del Servei d’Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

La xerrada s’emmarca dins d’un cicle de 10 conferències que es faran a diferents ciutats de l’àrea de Barcelona després del conveni que van signar la Federació d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i la Diputació de Barcelona. Rubí és la segona ciutat que acull aquesta xerrada. La primera va ser Barberà del Vallès i posteriorment es farà en d'altres localitats.

Aquesta conferència és oberta a tota la població i es durà a terme a l’Auditori del Rubí+D (rambleta de Joan Miró, S/N) el 30 d’octubre, a les 18 h.