Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vida i l'obra de Francesc Candel, a l'Antiga Estació La mostra, dedicada a aquest escriptor, periodista i polític, s’inaugura el 19 de juny i es pot visitar fins al 27 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La vida i l'obra de Francesc Candel, a l'Antiga Estació

La mostra, dedicada a aquest escriptor, periodista i polític, s’inaugura el 19 de juny i es pot visitar fins al 27 de juliol.
L‘exposició “Candel, la llibertat d’expressió”, dedicada a la vida i l’obra de l’escriptor, periodista i polític Francesc Candel, mort el passat mes de novembre de 2007, s’inaugura el 19 de juny a les 19.30 h a la Sala d’exposicions Antiga Estació (c. Josep Serra, s/n). La mostra, una de les 8 exposicions programades per aquest any en aquest espai, es podrà visitar fins al 27 de juliol. L’exposició, organitzada per la Biblioteca Francesc Candel i la Fundació Privada Paco Candel, dóna una visió de conjunt de la trajectòria vital, política i literària de l’escriptor, qui encarna les virtuts fonamentals de la convivència democràtica, des del seus orígens al seu poble natal al País Valencià. La mostra està estructurada en 11 apartats entre els que hi ha els seus orígens, l’època com a dibuixant, escenaris i companys de viatge, la censura o la seva faceta política i periodística, entre d’altres aspectes. La mostra es pot visitar de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 i de 18 a 20.30 h.