Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UE Rubí convida la ciutadania a veure la final de l'Eurocopa a l'amfiteatre del Castell L'activitat organitzada per l'entitat es fa diumenge, 1 de juliol, a les 20.45 h i l'entrada és gratuïta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La UE Rubí convida la ciutadania a veure la final de l'Eurocopa a l'amfiteatre del Castell

L'activitat organitzada per l'entitat es fa diumenge, 1 de juliol, a les 20.45 h i l'entrada és gratuïta
La Unió Esportiva Rubí celebra enguany el seu centenari i L'Ajuntament de Rubí li ha cedit l'espai i les infraestructures actualment instal·lades amb motiu de la Festa Major perquè pugui organitzar aquesta activitat que permetrà als rubinencs veure la final de l'Eurocopa en una pantalla gegant a l'amfiteatre del Castell.

Es tracta d'una activitat no inclosa al programa de Festa Major que l'entitat ha decidit organitzar després que un gol del culé Cesc Fàbregas donés dimecres el passi a la selecció espanyola a la final de diumenge. En aquest partit, s'enfrontaran a Itàlia que ahir va guanyar a la selecció alemanya per 2 gols a 1. La Unió Esportiva Rubí disposarà de servei de bar al recinte de l'amfiteatre que té una capacitat de 1.500 persones assegudes.