Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas obre les seves portes als alumnes de sisè de primària de la ciutat L’any vinent, aquests estudiants, que ara tenen entre 11 i 12 anys, seran usuaris potencials de l’equipament juvenil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Torre Bassas obre les seves portes als alumnes de sisè de primària de la ciutat

L’any vinent, aquests estudiants, que ara tenen entre 11 i 12 anys, seran usuaris potencials de l’equipament juvenil
L’Espai Jove Torre Bassas celebra dimarts i dimecres dues jornades de portes obertes orientades principalment als alumnes que actualment cursen 6è de primària. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer aquest equipament juvenil als nois i noies d’11 i 12 anys de la ciutat, que l’any vinent seran usuaris potencials d’aquest espai. Les jornades de portes obertes també s’adrecen a tots aquells joves que encara no s’han acostat mai a l’espai juvenil i que volen conèixer quines activitats s’hi realitzen.

Durant les jornades de portes obertes, que tindran lloc entre les 18 i les 20 h, els joves coneixeran els serveis que s’ofereixen en aquest equipament, com ara el Punt d'informació juvenil, les activitats de l’Espai de trobada (ciber, jocs de taula, Play Station...), l’Espai de ball i música, el taller de grafits i el de manualitats, entre d’altres.