Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas, l’Ateneu i la Biblioteca de Rubí posen en marxa el Banc dels Idiomes Aquesta iniciativa sorgeix amb l’ànim de propiciar punts lingüístics de trobada entre persones interessades a conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Torre Bassas, l’Ateneu i la Biblioteca de Rubí posen en marxa el Banc dels Idiomes

Aquesta iniciativa sorgeix amb l’ànim de propiciar punts lingüístics de trobada entre persones interessades a conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües
L’Espai Jove Torre Bassas, l’Ateneu Municipal i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler engeguen el Banc dels Idiomes, una iniciativa que pretén propiciar punts lingüístics de trobada entre persones interessades a conversar, practicar, aprendre i compartir noves llengües.

Els interessats a participar-hi poden dirigir-se a qualsevol dels tres equipaments i inscriure’s a la base de dades del Banc dels Idiomes, on hauran d’indicar les llengües que els agradaria aprendre i les que dominen i poden ensenyar, tot especificant a quins nivells: inicial, mitjà i avançat. Un cop incloses a la base de dades, es posarà en contacte les persones amb perfils compatibles pel que fa als idiomes escollits, els nivells i la disponibilitat horària. També se’ls lliurarà un seguit de recomanacions per al bon funcionament de les trobades, com per exemple informació sobre materials d’ajuda a l’aprenentatge de llengües que es poden trobar a la 3a planta de la Biblioteca, entre d’altres.

L’edat mínima per participar al Banc dels Idiomes és a partir dels 16 anys. En aquells casos en què algun dels usuaris d’aquest servei sigui menor d’edat, les trobades s’hauran de realitzar a l’Ateneu, la Biblioteca o la Torre Bassas. En canvi, quan tots dos participants siguin majors d’edat, aquestes es podran celebrar allà on creguin convenient. En aquests casos, els tres equipaments posaran a la seva disposició alguns dels seus espais per a realitzar les trobades.