Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas acull un càsting per escollir dotze joves que protagonitzaran un calendari solidari Les proves, obertes a nois majors de 18 anys, es realitzaran aquest dijous i divendres a l’equipament municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Torre Bassas acull un càsting per escollir dotze joves que protagonitzaran un calendari solidari

Les proves, obertes a nois majors de 18 anys, es realitzaran aquest dijous i divendres a l’equipament municipal.
Aquest dijous i divendres es durà a terme un càsting a la Torre Bassas per escollir la dotzena de nois majors de 18 anys que protagonitzaran un calendari solidari per ajudar a una família índia amb moltes dificultats econòmiques. La iniciativa és del jove rubinenc Raúl Sánchez Pardo.

Fa dos anys, el rubinenc va viatjar a l’Índia, on va conviure amb aquesta família. La mare, Yessini, és una dona maltractada i els seus dos fills tenen 10 i 4 anys (Ameen -noi- i Asin Momo -noia-). Els diners que es recaptin amb la venda d’aquest calendari es destinaran íntegrament a ajudar aquesta família.

Els nois que finalment siguin escollits per a participar en aquesta iniciativa solidària tindran a canvi una sessió de fotos gratuïta. Els càstings es duran a terme a la Torre Bassas aquest dijous, de 16h a 21h, i divendres, de 10h a 14h.