Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas acollirà a partir de divendres una innovadora Mostra col·lectiva d'art jove L’exposició, organitzada pel col·lectiu Ministèria, també passarà per l’Ateneu Municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Torre Bassas acollirà a partir de divendres una innovadora Mostra col·lectiva d'art jove

L’exposició, organitzada pel col·lectiu Ministèria, també passarà per l’Ateneu Municipal
El col·lectiu Ministèria, en col·laboració amb l’Espai Jove Torre Bassas i l’Ateneu Municipal, inaugurarà aquest divendres la 3a Mostra col·lectiva d’art jove, que es podrà visitar fins al 14 de maig. L’exposició s’instal·larà a l’equipament juvenil fins al 17 d’abril i, a partir del dia 25, es traslladarà a l’Ateneu.

Aquesta edició de la mostra servirà per presentar en societat el nou col·lectiu Ministèria, format per un grup de creatius amb ganes de renovar el consum cultural a Rubí. L’objectiu d’aquests artistes, que aviat es constituiran en associació, és “remoure la vida cultural de la ciutat a base d’innovar i experimentar”, buscant nous formats, públics i idees, però sobretot noves persones creatives que vulguin compartir la seva curiositat. La futura entitat té previst oferir al llarg d’aquest any tallers, trobades i activitats diverses adreçades als rubinencs i rubinenques amb inquietuds creatives.

La 3a Mostra col·lectiva d’art jove comptarà amb obres dels artistes locals Ruth Aurin, Albec Bunsen, Yasmina Capó, Gemma del Arco, Sònia González “La Cuchu”, Esmeralda Hernández, Coral Martínez, Laia Oller, Anna Ordóñez, Marta Pagès, Paula Rodríguez i Rosa Rosselló. La gran novetat d’aquesta edició és que aquestes peces se sotmetran a la intervenció dels visitants, que disposaran de diferents materials per modificar-les al llarg del període d’exposició a l’Espai Jove Torre Bassas. Un cop les obres arribin a l’Ateneu, ja intervingudes, el públic podrà adquirir-les oferint a l’artista allò que prefereixi, des d’un pastís a una classe de repàs.

L’exposició que s’inaugura aquest divendres forma part de l’extens programa d’activitats gratuïtes que ha preparat l’Espai Jove Torre Bassas per aquest primer trimestre de l’any. Entre aquestes, figuren propostes divulgatives, activitats musicals, mostres i campanyes de sensibilització.