Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La teva paraula preferida Tots els rubinencs i les rubinenques majors de 6 anys poden participar i dir quina és la seva paraula preferida i per què. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La teva paraula preferida

Tots els rubinencs i les rubinenques majors de 6 anys poden participar i dir quina és la seva paraula preferida i per què.
El Servei Local de Català ens convida a participar a la iniciativa La teva paraula preferida del 5 de maig al 16 de juny. Aquesta activitat ha estat organitzada amb motiu de la celebració de l’Any de la paraula viva pel centenari de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, i amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn, Ràdio Rubí i la Biblioteca Municipal.

Tots els rubinencs i les rubinenques majors de 6 anys podran participar-hi i dir quina és la seva paraula preferida i per què: per la seva sonoritat, pel que li suggereix, pel seu significat, perquè és intraduïble, etc. La participació pot ser individual o en grup, en representació d’una entitat o associació, una classe o escola, etc.

El Servei Local de Català difondrà periòdicament un recull de les paraules preferides que es vagin rebent per mitjà del Facebook, del web del CNL de Terrassa i Rubí i del web del Comissionat de Política Lingüística de l’Ajuntament de Rubí. Durant la trobada de Gegants i Capgrossos de Festa Major s’anunciaran quines han estat les paraules preferides dels rubinencs i les rubinenques.

Com participar-hi?

• Mitjançant la butlleta de paper que trobareu a diversos espais municipals (com ara l’Ajuntament, l‘edifici Rubí+D o les Oficines d’Atenció al Ciutadà), i que podreu emplenar i dipositar a les urnes que trobareu a Ràdio Rubí (Complex Cultural l’Escardívol), el Servei Local de Català (c. Santa Maria,17, 1r pis) i la Biblioteca Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5).
• Mitjançant el formulari que trobareu a partir del dia 5 de maig als webs del CNL de Terrassa i Rubí i de Comissionat de Política Lingüística de l’Ajuntament de Rubí.

Entre tots els participants se sortejaran diversos obsequis.