Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La temporada estable de La Sala posa l'accent a la presència rubinenca El nou cicle de teatre ha començat aquest mes de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La temporada estable de La Sala posa l'accent a la presència rubinenca

El nou cicle de teatre ha començat aquest mes de febrer
La nova temporada estable d'espectacles, de gener a juny de 2013, ha arrencat amb presència rubinenca, amb l'espectacle que ha tingut lloc aquest mes de febrer, a càrrec de La Càmara Teatre Rubí i el seu muntatge Bent. Donar suport a artistes de la nostra ciutat o que hi tinguin vinculació ja s'ha fet a anteriors temporades i es vol continuar apostant perquè espectacles locals tinguin una important representació.

A Rubí a escena, muntatges com El mètode Jennifer, que tindrà lloc el 10 de març, a càrrec de Patates amb suc, o l'espectacle de dansa Oníric (17 de març) i el Grup de Teatre La Càmara i Esbarjo, que tornaran a escena 23 i 24 de març amb Metamorfosi, són exemples d'aquesta aposta.

La diversitat de gèneres i estils es manté durant tota la temporada, així com noms reconeguts de l'espectacle: el 16 de març actuarà a La Sala el mentalista Anthony Blake amb + allá de la imaginación, Lluís Soler i Xavi Ripoll portaran el seu muntatge Cosmètica de l'enemic el 14 d'abril. I El Ballet de Moscú representarà El llac dels cignes el 8 de maig. Millán Salcedo amb De verden cuando vindrà el 19 de maig i Mag Lari i Marina Rossell també hi seran presents a escena el 8 i el 30 de juny respectivament.

El teatre de petit format, ja consolidat, Entre bambolines, inclourà l'obra de Mariona Casanovas amb Rubén Serrano Al fons del calaix, al maig. Calaix de músiques inclou 7 concerts: Empty Cage, guanyadors del Sona 9, Celesta Alías Jazz Machín o Enric Casasses i Triulet entre d’altres.

Pel que fa als espectacles familiars, aquests es programen amb la col·laboració de la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils. El 3 de març es podrà veure Raspall, amb la Cia Teatre Nu, Mag&Cian; XXL serà el muntatge d’abril i La vaca que canta, al maig.

El Castell acull la música clàssica
El cicle La clàssica als vespres té lloc al Castell, amb uns concerts de música clàssica que tindran lloc els divendres a les 20.30 h. El cicle es va iniciar divendres passat amb el Concert de música barroca, a càrrec de Ludus Instrumentalis. El pròxim concert serà l'1 de març amb Laura Taulé (piano) i Germán de la Riva (baríton). Hi ha dos concerts més programats, el 12 i 19 d'abril. Aquests concerts tenen un preu de 10€