Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La substitució d’unes reixes pluvials provoquen canvis de circulació als carrers de Mare de Déu de Lourdes i Madrid La primera actuació s’iniciarà el proper dilluns al c/ Mare de Déu de Lourdes, que quedarà tallat en el tram comprès entre els carrers de Madrid i Toledo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La substitució d’unes reixes pluvials provoquen canvis de circulació als carrers de Mare de Déu de Lourdes i Madrid

La primera actuació s’iniciarà el proper dilluns al c/ Mare de Déu de Lourdes, que quedarà tallat en el tram comprès entre els carrers de Madrid i Toledo.
SOREA, l’empresa gestora del servei d’aigües de Rubí, durà a terme properament dues actuacions de millora als carrers de Madrid i de Mare de Déu de Lourdes. Concretament, substituirà dues reixes pluvials deteriorades com a conseqüència del pas del temps per unes altres de noves.

Els treballs al c/ Mare de Déu de Lourdes s’iniciaran el dilluns, 12 de novembre, i és previst que s’allarguin durant tota la setmana. Mentre durin les obres, la circulació de vehicles en aquesta via, entre els carrers de Madrid i Toledo, quedarà restringida. Només hi podran accedir els veïns que tinguin un garatge en aquesta part del carrer. Per tal de facilitar la circulació dels veïns i dels diferents serveis, aquest tram es convertirà en una via de doble sentit i s’eliminarà una de les dues bandes d’estacionament. El trànsit es desviarà pels carrers de Madrid, Mallorca, Getafe i Toledo. Pel que fa al servei d’autobús urbà, mentre durin els treballs les parades de Ca n’Oriol i Segovia de les línies L5 i L2 quedaran fora de servei. Els usuaris podran dirigir-se a les dues parades que s’instal·laran provisionalment al c/ Mallorca per agafar l’autobús.

Dilluns, 19 de novembre, serà el torn del c/ Madrid. En aquest cas no es tallarà el trànsit, però s’eliminarà un dels dos sentits del carrer per tal de facilitar les tasques de substitució de la reixa pluvial. Així, en el tram comprès entre els carrers de Galícia i de Mare de Déu de Lourdes només es podrà circular en direcció al Parc de Ca n’Oriol. El vehicles que vulguin accedir al c/ Madrid, sentit avinguda de les Olimpíades, podran fer-ho a través de l’avinguda de l’Estatut i del c/ Galícia. Aquests treballs també és previst que durin una setmana, aproximadament.